[entry-title permalink="0"]

 

 

 

 

Lohdutuksena kaikille MM-kilpailuihin tiensä selvittäneille joukkueille REC Foundation järjestää VIRTUAALISET ROBOTIIKAN MM-kilpailut 25.4. 2020. VEX IQ -sarjan ottelut alkavat Suomen aikaa klo 18:00 ja VRC-luokan ottelut ovat luvassa klo 19.30 alkaen. Virtuaaliset kilpailut eivät tänä vuonna ratkaise kuitenkaan virallisia MM-titteleitä, sillä virtuaaliottelut toteutetaan kuvitteellisilla roboteilla ja tulokset perustuvat arpaonneen. Hauskaa viihdettä on silti varmasti luvassa! Joukkueiden otteluohjelmat löydät tämän artikkelin lopusta. Otteluiden jälkeen nähdään kauan odotettu kauden 2020-2021 pelihaasteen julkistus!!

Tapahtumia pääset seuraamaan VEX Roboticsin Youtube-kanavalta.

Mukaan on valittu peräti kuusi riihimäkeläisjoukkuetta!! Viisi heistä lunasti paikan jo suoraan SM-kilpailuissa ja yksi, Team Unicorn saavutti paikkansa varasijalta.

Mukana ovat:

Team4Robotics, Riihimäen lukio

 

 

 

 

 

 

Team Orange, Harjunrinteen koulu

 

 

 

 

 

 

 

Team Energy, Harjunrinteen koulu

 

 

 

 

 

 

Team Unicorn, Harjunrinteen koulu

 

 

 

 

 

 

 

Team Uramo, Uramon koulu

 

 

 

 

 

 

 

Possugang, Lasitehtaan koulu

 

 

 

 

 

 

 

Jokaisella joukkueella on 10-11 virtuaalihaasteottelua, joiden pelikumppanit on jo julkaistu! Tarkempaa tietoa tapahtumasta löydät täältä. 

Riihimäkeläisjoukkueet VEX VIRTUAL FANTASY -turnauksessa:

Joukkue joukkueen

numero

kilpailulaji ja -sarja divisoona
Team 4 Robotics 11411A VRC, High School Art
Team Orange 11411D VRC, Middle School Opportunity
Team Energy 31113F VEX IQ, middle school Art
Team Unicorn 31113H VEX IQ, elementary school Cassini
Team Uramo 61580A VEX IQ, elementary school Cassini
Team Possugang 80877A VEX IQ, elementary school Chandra

Joukkuekohtaiset ottelulistat julkaistaan seuraavassa artikelissa!!

 

#Roboriksu:

Riihimäkeläiset lapset ja nuoret ovat etuoikeutetussa asemassa, sillä kaupunki tarjoaa ainoana kuntana Suomessa varhaiskasvatus- ja opetussuunnitelmiin perustuvaa robotiikkaopetusta päiväkodista lukion loppuun saakka. Systemaattisella robotiikkaopetuksella luodaan vankkaa pohjaa Riihimäen robotiikkakampukselle ja pyrkimykselle kehittyä Suomen robotiikan pääkaupungiksi. Robotiikan kerhotoiminnan kautta motivoituneimmat riihimäkeläislapset pääsevät oppimaan uutta, kehittämään robotiikan taitojaan ja ongelmanratkaisukykyään, sekä osallistumaan kansainväliseen robotikan kilpailutoimintaan. Kerhoja vetävät koulujen omat opettajat. #rakasriksu #riiconnecting #riihimaki