[entry-title permalink="0"]

VEX IQ -robotiikkajoukkueiden matka robotiikan MM-kilpailuissa on hyvässä vauhdissa. Pitkän matkan tuomasta aikaerorasituksestakin on selvitty ja kilpailut saatu käyntiin.

VEX IQ -robotiikkakilpailut kokoavat vuosittain tuhansia robotiikan harrastajia Louisvilleen, Kentuckyyn. Joukkueita on ala- ja yläkoulusarjassa on yhteensä yli kahdeksansataa. Kilpailupaikalla, Kentucky Expo Centerissä on jokaisella joukkueella oma varikkoalue, joka koristellaan tiimin tyyliin ja värimaailmaan sopivaksi. Jotkut joukkueet ovat todella panostaneet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kilpailupaikan ja joukkueemme tunnelmista saanee pienen aavistuksen oheisen videon avulla.

Video: Eero Kortelahti

Lisää kuulumisia huomenna blogissa, sekä Roboedu sivustolla ja tietenkin Instagramissa; Roboharju ja Roboedu.

 

Kilpailumatkaamme ovat tukeneet:

 

 

#ROBORIKSU: Riihimäellä opiskellaan VEX IQ ja VEX EDR robotiikan kehitysalustan avulla robotiikkaa, teknistä rakentelua ja ohjelmointia. Harjunrinteen koulun robottikerhossa ja Riihimäen lukiossa oppilailla on mahdollisuus laajentaa osaamistaan robotiikan taitajina ja osallistua robotiikan kilpailutoimintaan, sekä robotiikkatapahtumiin. Riihimäellä järjestettiin  kolmannet viralliset VEX IQ Suomenmestaruuskilpailut 10.-11.2019, ensimmäiset VEX Robotics (EDR) Suomenmestaruuskilpailut 9.1. ja  ensimmäiset kansainväliset VEX IQ robotiikan European Open kilpailut 12.-13.1. 2019. Neljä Riihimäen kaupungin robotiikkajoukkuetta on saavuttanut osallistumisoikeuden robotiikan MM-kilpailuihin Louisvilleen, Yhdysvaltoihin huhtikuussa 2019.  Kerhon toiminnasta vastaa opettaja Reetta Viitanen