Roboharju: tanssii robotin kanssa

 

 

 

 

 

Tanssivat robotit ja robottien ottaminen mukaan luovaan tanssiin kiehtoo osaa kerholaisistamme. Viime kevään Innokas- tapahtuman tanssi- ja teatterisarjassa menestynyt ”tanssijaosto” opettaja Sari Lahden valmentamana kutsuttiin tänä keväänä mukaan Yle Galaxyn Robomestarit sarjan ”tanssii robotin kanssa” jaksoon. Jännittävä ja raskas kuvauspäivä Ylen studioilla oli jo sinänsä elämys, puhumattakaan maskeerauksesta ja kampauksesta, jonka tanssijat saivat aivan toiveidensa mukaisesti ammattimaskeeraajien toteuttamana.

Tässä Riksun Poket -ryhmän vauhdikas esitys:

Samassa Robomestareiden jaksossa nähtiin kuusi tanssiesitystä, joista yleisö saa äänestää yhden voittajaksi! Myös äänestäneiden kesken arvotaan palkintoja. Äänestämään pääset tästä tai osoitteessa https://yle.fi/aihe/robomestarit/tanssii-robotin-kanssa

Joukkue oli esitykseensä ja sen sujumiseen enemmän kuin tyytyväinen. Niin viivanseuraajarobotti kuin sen robokumppanitkin toimivat suunnitellusti, mikä ei aina ole itsestäänselvyys kun robotit viedään vieraalle alustalle ja uusiin valaistusolosuhteisiin.

#ROBOHARJU: Riihimäellä opiskellaan VEX IQ robotiikan kehitysalustan avulla robotiikkaa, teknistä rakentelua ja ohjelmointia. Harjunrinteen koulun robottikerhossa oppilailla on mahdollisuus laajentaa osaamistaan robotiikan taitajina ja osallistua robotiikan kilpailutoimintaan, sekä robotiikkatapahtumiin. Riihimäellä järjestettiin toiset viralliset VEX IQ Suomenmestaruuskilpailut 11.-12.2018. Kaksi kerhon joukkuetta matkaa 29.4.-1.5. 2018 Vex IQ -robotiikan MM-kilpailuihin Kentuckyyn. Roboharjun joukkue Team4Robotics on valittu kilpailemaan toukokuussa pidettävään Taitaja-tapahtumaan, jossa he osallistuvat Junior Mobile Robotics -sarjaan. Kerhon toiminnasta vastaavat opettajat Sari Lahti ja Reetta Viitanen