[entry-title permalink="0"]

Edustustehtävät vievät robokerhoa tällä viikolla Tampereelle. Yhteistyössä Roboedu-yhdistyksen kanssa Kentuckyyn lähdössä olevat joukkueet Team Orange ja The Three Musketeers vahvistettuna yhdeksäsluokkalaisilla Eemillä ja Jeremiahilla esittelevät VEX IQ -robotiikkaa Tampere-talossa järjestettävässä European Robotics Forumissa. 

 

 

 

 

 

 

Samalla kertaa oppilaille tarjoutuu tilaisuus myös päästä näkemään ammattimaiseen käyttöön suunniteltuja robotteja ja robotiikkaa. Tässä teillekin maistiaisia:

Terveysdenhuoltoalan tarpeisiin suunniteltu hoivarobotti:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lääkäreiden koulutuksessa käytettävä leikkausrobotti:

Liukuhihnalla kulkevissa kohteissa olevien merkintöjen perusteella robotti tunnistaa esineet ja valitsee sen perusteella käytettävät toiminnot.

 

European Robotics Forum jatkuu vielä torstaina, jolloin esittelijöiksi pääsevät The Three Musketeersien oppilaat.

#ROBOHARJU: Harjunrinteen koulun robottikerhossa opiskellaan VEX IQ robotiikan kehitysalustan avulla robotiikkaa, teknistä rakentelua ja ohjelmointia. Riihimäellä järjestettiin toiset viralliset VEX IQ Suomenmestaruuskilpailut 11.-12.2018. Kaksi kerhon joukkuetta matkaa 29.4.-1.5. 2018 Vex IQ -robotiikan MM-kilpailuihin Kentuckyyn.