Riihimäen lukion mediakurssi: Talven merkkejä ilmassa

Olen Jasmine Moksén Riihimäen lukiosta ja kävin kiertelemässä ympäri Riihimäen kaupunkia ja kuvasin marraskuista Riihimäen luontoa. Ulkona pensaat ja puut ovat saaneet kauniin lumipeitteen ja mikä voisikaan luoda enemmän talvista tunnelmaa kuin lumiset metsäkuuset. Vedet ovat myös jäätyneet ja upeat jouluvalot valaisevat Riihimäen pimeneviä katuja. Granitin aukiolla on kaunis valaistu joulukuusi, joka on kuin kirsikka kakun päällä tuomassa jouluista tunnelmaa.

Riihimäen kaarisilta kauniin lumipeitteen alla

Lehdettömät puut ja pensaat vahvistamassa talvista maisemaa

Vaikka elämmekin nyt kaiken harmauden keskellä, Riihimäen kaupungissa saamme silti nauttia kauniista väreistä sekä kaupungin ytimessä että sen ulkopuolellakin.

Jouluisen tunnelman tuo lumen peitteiset kauniit vihreät kuuset

Joulukuusi valaisemassa Granitin aukiota

Kylmä ilma on jäädyttänyt virtaavan joen

Toivokaamme että lumi pysyisi maassa ja saisimme nauttia mahdollisimman paljon tästä kauniista talven ihmemaasta sekä valkeasta joulusta.

Jasmin Moksén

Kirjoittaja on äidinkielen mediakurssilainen Riihimäen lukiosta.