[entry-title permalink="0"]

kuva Arttu Pyykkö

Rity-talo eli Riihimäen työväentalo on Riihimäen keskustassa sijaitseva rakennus, joka on rakennettu jo 1960-luvulla. Rity-talo on peruskorjattu 1990-luvulla ja toimii Riihimäen sosiaalidemokraattien toiminnan keskuksena. Rity-talo on monipuolinen kokonaisuus, joka sisältää erilaisia toiminta- ja kokoustiloja sekä eri kokoisia liiketiloja. Sirpan Café on yksi Rity-talossa sijaitsevista liiketiloista, joka on suosittu riihimäkeläinen kahvila/leipomomyymälä.

Sirpan Caféssa on aina hyvä tunnelma

Sirpan Café, joka tunnetaan myös nimellä Viialan leipomokahvila, on erityisen suosittu lukiolaisten, päivätyöläisten sekä eläkeläisten keskuudessa. Sirpan Caféssa on aina hyvä tunnelma, erinomaisen makuista kahvia, herkullisia leivonnaisia ja pikkusuolaista. Päivän varoitusajalla saa eri kokoisia täyte- ja voileipäkakkuja yms. Kahvilan hintataso on myös opiskelijankin budjetille sopiva. Asiakaspalvelu kahvilassa on aina loistavaa ja pöydissä on päivän lehtiä luettavaksi.

Sirpan Cafe on hyvällä sijainnilla oleva aurinkoinen kahvila, joka piristää niin arkena kuin juhlanakin. Tammikuisen maanantai-iltapäivän kahvi Sirpan Caféssa on yhtä mainio kuin kevätjuhlan jälkeinen kahvi Sirpan Caféssa.

Niko Heith

Kirjoittaja on äidinkielen mediakurssilainen Riihimäen lukiosta.