Roboharju: Robotexin tunnelmointia

Vaikka nenät on käännetty jo kohti uusia haasteita ja SM-kisoja, on Robotexin tunnelmiin vielä mukava palata.

Kuten täällä blogissakin on jo tullut todettua, oli matka onnistunut. Kasiluokan kerholaistemme ansiosta tekin pääsette mukaan reissutunnelmiin, sillä Jeremiah ja Eemil ovat koostaneet Robotex-matkastamme videon. Olkaa hyvät ja nauttikaa!

 

Robotexista on myös runsaasti muuta video- ja kuvamateriaalia. Tässä valittuja paloja:

Robotex-messujen parhaat palat:

Virallinen Robotexin LIVE-tallenne, jossa näkyy VEX IQ- sarjan palkintojenjako (kohdasta 4:04:00 eteenpäin)

 

#ROBOHARJU: Harjunrinteen koulun robottikerhossa opiskellaan VEX IQ robotiikan kehitysalustan avulla robotiikkaa, teknistä rakentelua ja ohjelmointia. Riihimäellä järjestetään toiset viralliset VEX IQ Suomenmestaruuskilpailut 11.-12.2018.