Roboharju: viimeisen kisapäivän tunnelmat Arabiemiraateista

 

 

 

 

 

 

 

Tiistaina Jeremiahilla ja Eemilillä oli Junior Skillsin viimeinen kisapäivä. Käytännössä tämä tarkoitti kisaurakan huipentumista viimeisiin suorituksiin. Ennen varsinaisia suorituksia tuomaristo mittasi robotin varmistaakseen että se oli sääntöjen mukainen. Jeremiah ja Eemil pääsivät myös esittelemään robottinsa ohjelmointia Vex Roboticsin presidentille, Paul Copiolille.

 

 

 

 

 

 

 

Kilpailutilanteessa jännitys kohosi kattoon..

 

 

 

 

 

Urakan jälkeen Jeremiah ja Eemil vaikuttivat tyytyväisiltä suoritukseensa, mikä on tietenkin aina tärkeintä!

 

#ROBOHARJU: Harjunrinteen robottikerhossa opiskellaan VEX IQ robotiikan oppimisympäristön avulla robotiikkaa, teknistä rakentelua ja ohjelmointia. Tammikuussa 2018 Riihimäellä järjestetään toiset viralliset VEX IQ Suomenmestaruuskilpailut.