Kaupunginjohtaja: Kansainvälisyys tulevaisuudessa tärkeää

– Tervetuloa nettipäiväkirjan pariin: viikko on ollut äärimmäisen tapahtumarikas ja paljon on ehtinyt tapahtua.
– Iso osa ajasta meni opintomatkalla Kanta-Hämeen kuntajohtajien seurassa Brysselissä. Tulevaisuudessa joudumme rakentamaan yhä enemmän kansainvälisiä hankkeita, jossa haetaan rahoitusta laajemmalla kokoonpanolla. Liikenne tulee kehittymään jatkossa paljon, tähän tulee varautua muun muassa maankäytön suunnittelussa.
– Talousarvion valmistelu on jatkunut edelleen. Arvio valmistuu seuraavien viikkojen aikana, jotta valtuusto voi siitä marraskuussa päättää. Paljon on vielä ratkaistavia asioita.
– Viikonloppuna avaan hirvestyskauden. Riihimäellä on paljon eräaiheisia sidosryhmiä, joten on hienoa, että pystyn vaihtamaan heidän kanssaan ajatuksia hirvimetsällä.
– Toivotan kaikille hyvää viikonvaihdetta!

Kaupunginjohtajan videot