Kaupunginjohtaja: Talousarvioprosessi uudistuu 27.9.

– Hyvää keskiviikkoa kaikille katselijoille! Tämä viikko on vierähtänyt talousarvion teossa. Tavoitteena on uudistaa koko talousarvioprosessi ja päästä pois yksityiskohtaisesta suunnittelusta. Talouden tilanne jatkuu hankalana. Menokehitys on ollut kuitenkin parempaan suuntaan. Omalla toiminnalla on ollut vaikutusta. Verotuloennuste näyttää paremmalta, mutta ei ratkaise talouden epätasapainoa.
– Tehostaminen tapahtuu toiminnan ja kulttuurin muutoksen kautta. Isojen hankkeiden suunnittelu on aloitettu.
– Olen ollut 11 vuotta kuntajohtajana, ja tämä on yksi mielenkiintoisimpia ja haastavampia tilanteita. Keskustelkaamme toistemme kanssa, avoimuus ja suoraan puhuminen ovat paras lääke.
– Jään perjantaina minilomalle ja palaan työpöydän ääreen ensi viikon tiistaina.

Kaupunginjohtajan videot