Kaupunginjohtaja: Velkaantumiskehitys taltutettava 25.8.

– Tervetuloa jälleen nettipäiväkirjan pariin. Palasin maanantaina lomareissulta, joka oli onnistunut. Mutta nyt on mukava palata arkitöiden pariin.
– Tällä viikolla olen tutustunut muun muassa robotiikkaan monestakin eri tulokulmasta. Näitä ratkaisuja kannattaa katsoa avoimin silmin.
– Merkittävin haasteemme on velkaantumiskehityksen taltuttaminen. Tarvitsemme vaihtoehtoisia malleja, joita voivat olla muun muassa kiinteistöinvestoinnit.
– Esimieshaastattelut ovat osoittaneet, että pystymme kehittämään paljon, mutta tarvitsemme isoja harppauksia.
– Olemme vahvassa kilpailutilanteessa, jossa verotuksella ei voi eriytyä, vaan tarvitsemme radikaaleja ratkaisuja. Iso kysymys on, miten uskottavana kaupungin kykyä pidetään?
– Syksyä kohden mennään: talousarvion valmistelu on käynnissä ja strategian toimeenpanoon panostetaan. Tarvitsemme kuntalaiset ja sidosryhmät mukaan, joten lähettäkää ideoita ja palautetta. Oikein hyvää viikonloppua!

Kaupunginjohtajan videot