Kaupunginjohtaja: Kesällä tutustun esimiehiin

– Tervetuloa nettipäiväkirjan pariin. Kesä on jo käynnissä ja moni on vetäytynyt lomille.
– Olen tällä viikolla käynnistänyt esimiesten haastattelut ja tutustunut heihin henkilökohtaisesti. Keskustelussa käymme läpi kaupungin strategiaa ja kuulen ajatuksia kaupungin kehittämisestä. Meillä on paljon osaamista ja hyvää näkemystä siitä, miten voimme tehdä eri tavalla.
– Juhannuksena vierailin kaupunginhallituksen puheenjohtajan Miia Nahkurin kanssa Liettuassa yhteistyökaupungissa. Kansainvälisen yhteistyön merkitys kasvaaa ja on tärkeää lisätä ymmärrystä bechmarkkaamalla muita kaupunkeja.
– Haastattelujen lisäksi tällä viikolla on muun muassa panssariprikaatin juhla.
– Toivotan kaikille hyvää viikon jatkoa ja kauniita kesäkelejä. Muistakaahan liikkua!

Kaupunginjohtajan videot