Kaupunginjohtaja: Tulevaisuuden suunnittelussa pullat uunissa

– Tällä viikolla olemme valmistelleet uuden johtamisjärjestelmän askelmerkkejä ja paalutettu strategian valmistelun toimenpiteitä. Kaupunginvaltuusto käsittelee strategiaa 29.5., joten strategiaa voi kommentoida vielä ensi viikolla.
– Tiistaina julkistettiin kaupunkipoliittinen tiekartta III, jossa keskitytään pienten ja keskisuurten kaupunkieln strategisiin näkökulmiin. Raporttiin kannattaa perehtyä.
– Työviikkoon on sisältynyt useita tapaamisia, mutta mielenkiintoisin tapaaminen oli keskiviikkona maakunnan vanhusneuvostojen kanssa. Keskiviikkona luovutettiin Riihimäelle 1. riksa, jolla kuljetetaan ikäihmisiä kaupungilla eri paikkoihin.
– Nyt kiiruhdan Metsästysmuseon näyttelyn avajaisiin. Tervetuloa tutustumaan uuteen näyttelyyn!

Kaupunginjohtajan videot