Kaupunginjohtaja: Valtuustoseminaarin tunnelmia 20.4.

-Tervetuloa videoblogin pariin, hyvää pääsiäisen jälkeistä aikaa. Tänään käynnistyy kaupunginvaltuuston ja kaupungin johtoryhmän seminaari, jossa käydään läpi strategiaa ja aineistoja, tehdään ryhmätöitä sekä pohditaan talouden tasapainotusta ja kaupungin johtamisjärjestelmän kehittämistä. Asioista on käyty hedelmällistä keskustelua.

– Meillä on metropolialueella erinomainen tilanne ja potentiaali monessa suhteessa. Osa uudistamisesta on oman toimintamme uudistaminen ja tarvitsemme voimakkaita muutoksia organisaatiokulttuuriin, johtamisjärjestelmään ja tapaan toimia, jotta olemme houkutteleva ja ennakkoluuloton työnantaja.

-Tulevaisuudessa tarvitaan sellaiset järjestelmät ja toimintamallit, joilla saataisiin palvelujen käyttäjät ja asukkaat vahvemmin kytkettyä

-Kaikissa julkisorganisaatioissa on mahdollisuuksia merkittävään tuottavuuspotentiaaliin. Vastauksia ei löydy huomisen tekemiseen historiasta, vaan tulevista tarpeista ja bechmarkkaamalla huippuunsa virettyjä organisaatioita. Näillä terveisillä toivotan hyvää loppuviikkoa!

Kaupunginjohtajan videot