[entry-title permalink="0"]

–    Arvoisat nettipäiväkirjan katsojat. Kaupungin strategiatyö etenee. Tervetuloa keskustelemaan strategiasta tiistaina 7.3. Uramon koululle.
–    Kiinnitän tänään huomiota johtamisjärjestelmän uudistamiseen. Yksi iso ongelma kuntaorganisaatioissa on siiloutunut rakenne, jossa toimialat ovat omia pikkukuntia kunnan sisällä. Hallintosäännön uudistamisessa toimialat yhdistetään yhdeksi toimialaksi.
–    Kaupunginhallitus vastaa toimialojen talousarvion käyttösuunnitelmasta ja valmistelusta. Kaupunginvaltuuston asemaa kehitetään muun muassa kaava-asioissa. Johtoa vastuutetaan operatiivisella tasolla. Sisäinen siiloajattelu ja osaoptimointi poistuu.
–    Henkilöstön näkökulmasta toimialojen henkilöstö muodostaa yhden kokonaisuuden. Työtehtävät säilyvät alkuun, mutta tänä ja ensi vuonna käynnistyvät osaamiskartoitukset. Henkilöstöhallinnon prosessit tehostuvat. Kokonaiskoordinaatio paranee ja päällekkäisyyksiä poistuu.
–    Näen huikeita mahdollisuuksia tarttua talouden sopeuttamiseen. Näillä terveisillä hyvää työviikon jatkoa!

Kaupunginjohtajan videot