[entry-title permalink="0"]
Sheriff Saloon aukeaa lounasaikaan ja viikonloppuisin keittiö on auki puolelle öin. Kuva Teemu Heillikä

Sheriff Saloon aukeaa lounasaikaan ja viikonloppuisin keittiö on auki puolelle öin. Kuva Teemu Heillikä

Riihimäen ravintoloista saa niin gourmet-hampurilaisia, rehtiä lounasruokaa kuin aamupalaakin.

Kesän loppupuolella Riihimäen keskustaan elokuvateatteri Gildan viereen avautui Sheriff Saloon -ravintola.

Usealle riihimäkeläiselle tämä ravintola tuli uutuutena, vaikka todellisuudessa ravintola on toiminut Riihimäellä vuodesta 2011 saakka. Ennen Keskuskatua ravintola löytyi Länsitieltä.

Erityisen suosittuja ovat maukkaat ja kookkaat hampurilaiset.

”Vanhassa paikassa Sheriff Saloon oli enemmän saluuna-tyylinen, ja esimerkiksi bändejä saattoi olla soittamassa kahteen asti yöllä”, ravintolan omistaja Marika Torro kertoo.

Uusi Sheriff Saloon on ravintola. Ruokalistalta löytyy pastoja, grilliruokia, lettuja ja salaatteja, mutta erityisen suosittuja ovat ravintolan hampurilaiset. Ne ovat maukkaita ja kookkaita.

”Hampurilaisissa käytetään 188 grammaisia Well Beefin naudanlihapihvejä. Kaikki kastikkeet tehdään itse ravintolassa”, Torro kertoo.

Sheriff Saloon aukeaa lounasaikaan ja viikonloppuisin keittiö on auki puolelle öin. Uuden sijainnin myötä myös perheet ovat löytäneet ravintolan ja lapsille on oma ruokalistansa.

Sheriff Saloon, Keskuskatu 10, Riihimäki

MUISTA MYÖS NÄMÄ:

Ingafé: Matkakeskuksessa, lääkärikeskus Mehiläisen alakerrassa sijaitseva loistavaa lounasruokaa ja kokous- ja juhlapalveluita tarjoava kahvila.

Eteläinen asemakatu 2a, Riihimäki

Wings: Hotelli Seurahuoneen talossa sijaitseva kanansiipiin, eli Wingseihin, erikoistunut ravintola on uusi tulokas Riihimäen ruokatarjonnassa.

Hämeenkatu 29, Riihimäki

Scandic: Hotelli Scandicissa sijaitseva ravintola, jossa on mukava käydä illallisella tai pistäytyä reippaalla aamupalalla.

Hämeenaukio 1, Riihimäki

Teksti: Kati Ala-Ilomäki
Kuva: Teemu Heikkilä