[entry-title permalink="0"]

Viime hetken paniikki! Matkalle on tarkoitus lähteä ensi sunnuntaina, siis viiden yön kuluttua. Robotti valmistui tänään. Paljon muutakin mahtui samaiseen päivään. Itse asiassa tuntuu, että viimeisen viikon ajan on MM-kisojen eteen tehty töitä lähes kellon ympäri. Valokuvia ja rakentelun dokumentointia katsoessa sen tajuaa; robotin eteen on tehty lukemattomia tunteja työtä ja uusia versioita on syntynyt joskus jopa yksi viikossa.

11.3. pojat otettiin joukkuekuva vielä vanhan robotin kanssa. Monsterduck siirtyi aika pian tämän jälkeen hyllylle ja ohjelmointiharjoittelun apuvälineeksi.

 

2016-03-11 14.43.17

 

21.3., eli vain kolme viikkoa sitten Monsterturtlesta oli valmiina vain ammuntamekanismi.

robotti213

Tänään oli VALMIIN ROBOTIN ohjelmointipäivä ja ajoharjoittelupäivä. Kumpaakaan edellä mainituista kun ei voi tehdä puolivalmiilla robotilla. Joukkueella on kuitenkin onneksi jo selvät suunnitelmat sekä ajamisen että ohjelmoinnin suhteen.

Tänään koulullamme vieraili myös median edustajia. Team4Roboticsin pojat olivat tietenkin eniten äänessä, mutta myös kerhon nuoremmat, eli kuudesluokkalaiset pääsivät mukaan lähtöhuumaan.

Me opettajat seurasimme ilolla vierestä, miten asiantuntevasti ja rauhallisesti pojat esittelivät robottiaan toimittajajoukolle ja vastailivat kysymyksiin.

Sekä Ylen alueuutiset että Hämeen Sanomien nettisivusto uutisoivat robottimatkasta vielä saman päivän aikana.

Yle Hämeen lähetys on katsottavissa täältä.

Hämeen Sanomien uutinen hirviökilpparin matkasta Kentuckyyn löytyy puolestaan täältä.

Eemil tentissä

 

#ROBOHARJU: Harjunrinteen robottikerhossa opiskellaan VEX IQ robotiikan oppimisympäristön avulla robotiikkaa, teknistä rakentelua ja ohjelmointia. Kolmen oppilaan joukkue valmistautuu parhaillaan huhtikuussa Yhdysvalloissa, Kentuckyssa pidettäviin MM-kilpailuihin. Toukokuussa vuorossa ovat SM-kisat.