[entry-title permalink="0"]

Riihimäen keskustasta saa nyt muodikkaita ja laadukkaita vaatteita sekä kaunista kodintavaraa.

Willa Ihanuus kaunistaa kodin

Sisustusliike Willa Ihanuus

Myyntipäällikkö Tiina Hakonen on aina rakastanut sisustamista. Kuva Nora Myllymäki

Myyntipäällikkö Tiina Hakonen ehti olla työttömänä vuoden päivät. Sitten hän totesi, että työpaikka on luotava itse. Koska Hakonen on aina rakastanut sisustamista ja hän oli tehnyt uransa sisustus- ja kodintavaran parissa, päätti hän perustaa sisustustuotteita myyvän kaupan.

Nyt Willa Ihanuus on ollut avoinna Riihimäen Keskuskadulla noin yhdeksän kuukautta. Kun liikkeeseen astuu sisälle, tekee mieli pysähtyä hetkeksi. Kauppa on niin täynnä liikkeen nimen mukaisia, ihania tavaroita: on koriste-esineitä, kynttilöitä, tauluja, keittiötavaraa ja piensäilytysratkaisuja. Värimaailmaa hallitsevat hempeät pastellit ja vaaleat sävyt.

Käytännöllisiä tuotteita, joiden hinnat ovat kaikkien tavoitettavissa.

”Johtotähtenä tyylissä ovat rustiikkinen ja maalaisromanttinen, mutta pyrin tietysti kuuntelemaan asiakkaiden toiveita”, Hakonen kertoo. ”Tarkoitus on myydä käytännöllisiä tuotteita, joiden hinnat ovat kaikkien tavoitettavissa.”

Kevään sesongit – pääsiäinen, äitienpäivä, vappuja ja valmistujaisjuhlat – näkyvät Willa Ihanuuden valikoimissa. Lisäksi Hakonen on varannut oman soppensa askartelutarvikkeiden ja käsityöläisten tavaroiden myynnille.

”Paikalliset käsityöläiset voivat vuokrata oman hyllyn ja kaikki tulot menevät käsityöläiselle itselleen”, Hakonen sanoo.

Willa Ihanuus, Keskuskatu 1 L 1.: Verkkosivut ja Facebook.

Lace & Rose auttaa vaatepulmissa

Vaatekauppa Lace & Rose

Yrittäjä Päivi Salmela valitsee myytävät vaatteet ulkonäön ja laadun mukaan. Kuva Nora Myllymäki

Yrittäjä Päivi Salmela nostaa vaatetangolta esiin tunikan. Tunika on musta, siinä on suuria kukkakuvioita ja materiaali näyttää laskeutuvan lempeän hidastetusti liikkeen jäljiltä.

Se on kaunein vaate, jonka olen nähnyt.

”Tämä on kuopiolaisen Excuse My BonBon -merkin tunika”, Salmela esittelee. ”Merkki tekee vaatteita koosta 40 kokoon 58.”

Salmelan vaateliike Lace & Rose on toiminut Riihimäellä kaksi vuotta. Liikkeessä myydään kattavaa valikoimaa muodikkaita brändejä kuten norjalaista L’evolutionia, tanskalaista Miss Baronia ja Suomesta Excuse My BonBonin lisäksi Katri Niskasta ja IvanaHelsinkiä.

Tarkoitus että naiset löytävät juuri sellaisen vaatteen, mitä etsivät.

Salmelan johtoajatuksena on tarjota vastauksia ihmisille: tarkoitus on, että naiset löytäisivät juuri sellaisen vaatteen, jota he etsivät. Kaupassa myytävät brändit hän valitsee paitsi vaatteen ulkonäön, myös laadun mukaan. Kaikissa vaatteissa on materiaaleina muun muassa puuvillaa, viskoosia, pellavaa tai silkkiä.

Salmela on järjestänyt muutamia muotinäytöksiä ja yrityksen kuulumisia voi seurata myös Facebookin ja Instagramin kautta.

Lace & Rose, Hämeenkatu 9.: Verkkosivut sekä Facebook ja Instagram

Teksti: Kati Ala-Ilomäki
Kuvat: Nora Myllymäki