[entry-title permalink="0"]

Valmistautuminen huhtikuisiin MM-kisoihin on täydellä tohinalla käynnissä. Team4Roboticsin kisarobotti on vielä keskeneräinen ja ohjelmointi tekemättä. Robotin ohjaamistakin pitäisi päästä jo harjoittelemaan…   Joukkueen pojat kuitenkin tekevät töitä sellaista tahtia, että uskomme saavamme kaiken ajoissa valmiiksi. Paljon on viime postauksen jälkeen tapahtunut ja robottikin on muuttanut muotoaan. Tällä hetkellä rakenteilla on vielä kaksi eri robottimallia kisaa ajatellen, Monsterduck, sekä haastajaksi noussut Monsterturtle. Monsterin vahvuudet ovat pallojen liikuttelun puolella, Turtle puolestaan olisi kykenevä ampumaan palloja. Molempien haasteena on edelleen se, että robotilla kiipeäminen liukasta ramppia pitkin ei tahdo onnistua..

Tässä Monsterduckin taidonnäyte:

 

Ja tässä Monsterturtle:

monsterturtle

Robottien rakentamisen lisäksi kilpailun  henkeen kuuluu robotin rakentamisen raportointi. Tekeillä on videomateriaalia, jonka julkaisemme heti tilaisuuden tullen Team4Roboticsin Youtube-kanavalla!!

#ROBOHARJU: Harjunrinteen robottikerhossa opiskellaan VEX IQ robotiikan oppimisympäristön avulla robotiikkaa, teknistä rakentelua ja ohjelmointia. Kolmen oppilaan joukkue valmistautuu parhaillaan huhtikuussa Yhdysvalloissa, Kentuckyssa pidettäviin MM-kilpailuihin. Toukokuussa vuorossa ovat SM-kisat.