ROBOHARJU: Team4Robotics

robo

Team4Robotics on yksi Harjunrinteen robottikerhon joukkueista. Tämä joukkue on ollut mukana koko kerhon olemassaolon ajan, eli toukokuusta 2014. Pojat ovat tällä hetkellä seiskaluokkalaisia. Robotteja pojat ovat rakentaneet jo useita ja tämän vuoden pelihaaste, BANK SHOT on heille jo kolmas opeteltava peli.

Team4Robotics: Eemil, Jeremiah, Joona ja Renne testaamassa rakentamiaan kauhavaihtoehtoja kevään 2016 kisarobottia varten.

team4

Nelihenkinen joukkue on jo päässyt edustamaan kouluaan VEX IQ – harjoituskilpailuun, joka pidettiin Riihimäellä lokakuussa 2014.

Tällä hetkellä tämän poikaryhmän huomion on ansaitusti vienyt suunnitelma osallistua kolmen oppilaan ryhmällä 20.-23.4.2016 Yhdysvalloissa Kentuckyssa pidettäviin MM-kisoihin.  Kisoihin osallistuvat oppilaat ovat Renne Haapanen, Eemil Lähteenmäki ja Jeremiah Allred, jotka ovat osoittaneet kerhossa osaamisensa ja motivaationsa. Oppilaita ohjaamaan lähtevät ohjaavat opettajat ovat Sari Lahti ja Reetta Viitanen. Mukaan matkalle lähtee myös edustajia Step Systems Oy:stä sekä Riihimäen kaupungin sivistystoimesta.

VIQC_Bank-Shot_Rev2

#ROBOHARJU: Harjunrinteen robottikerhossa opiskellaan VEX IQ robotiikan oppimisympäristön avulla robotiikkaa, teknistä rakentelua ja ohjelmointia. Kolmen oppilaan joukkue valmistautuu parhaillaan huhtikuussa Yhdysvalloissa, Kentuckyssa pidettäviin MM-kilpailuihin. Toukokuussa vuorossa ovat SM-kisat.