ROBOHARJU: Team4Robotics ja Monsterduck

Team4Robotics ollut mukana koko kerhon olemassaolon ajan, eli toukokuusta 2014. Pojat ovat tällä hetkellä seiskaluokkalaisia. Robotteja pojat ovat rakentaneet jo useita, tämän vuoden pelihaaste on heille jo kolmas opeteltava peli. Nälkä on selvästi kasvanut syödessä ja poikien tekniset ratkaisut ovat aiempaa kunnianhimoisempia.

robo

Team4Robotics, eli Jeremiah Allred, Renne Haapanen, Eemil Lähteenmäki ja Joona Turunen tämän vuoden BANK SHOT -haasteen parissa.

 

 

 

 

 

 


Team4Roboticsin pojat kutsuvat itse robottiaan nimellä MONSTERDUCK. Vuosien 2014 ja 2015 Monsterduck -robotit esittäytyvät oheisella videolla.


Tämän vuoden Monsterduck 3.0 on vasta kehittelyasteella. Tällä hetkellä tämän poikaryhmän huomion on ansaitusti vienyt suunnitelma osallistua kolmen oppilaan ryhmällä 20.-23.4.2016 Yhdysvalloissa Kentuckyssa pidettäviin MM-kisoihin.  MM-kilpailuissa on tarkoituksena ensi kertaa osallistua myös sarjoihin, joissa ohjelmointi on osa pelaamista. Ohjelmoinnin opettelu ja uuden pelirobotin kehittely ovatkin jo pitkällä.

Robotin rakentelua ja ryhmän ideointia voit seurata esimerkiksi Team4Roboticsin Instagramissa. Tässä hiukan esimakua:

#ROBOHARJU: Harjunrinteen robottikerhossa opiskellaan VEX IQ robotiikan oppimisympäristön avulla robotiikkaa, teknistä rakentelua ja ohjelmointia. Kolmen oppilaan joukkue valmistautuu parhaillaan huhtikuussa Yhdysvalloissa, Kentuckyssa pidettäviin MM-kilpailuihin. Toukokuussa vuorossa ovat SM-kisat.