[entry-title permalink="0"]
Kaupunginvaltuutettu Kirsti Tolvanen

Kirsti Tolvanen kertoi kaupunginvaltuutetun tehtävästä syksyn Koti & Kaupungissa.

Koti & Kaupunki -lehden syksyn numeron luetuin juttu verkkojulkaisussa oli Konkari ja ensikertalainen kaupunginvaltuustossa. Paperilehden lukijat pitivät eniten Aarrearkku avautuu -ja Unohda kolotukset -jutuista.

Palautekorteissa lukijat vinkkasivat kiinnostavia juttuideoita. Juttuja toivottiin nuorten tapahtumista, yrittämisestä, kriisivalmiudesta ja tulevista rakennusprojekteista.

Lukijat antoivat kiitosta hyvästä ja monipuolisesta lehdestä. Palautekortteihin kirjoitetaan palautetta myös kaupungin palveluista. Nämä palautteet välitetään luonnollisesti eteenpäin. Printtilehden lukijat arvioivat 2/2015-lehden arvosanalla 8 +.

Printtilehden palautekortin lähettäneiden kesken olemme arponeet onnekkaimmat, ja heille on lähetetty pienet palkinnot vaivannäöstä. Kiitos kaikille vastaajille arvokkaasta palautteesta!