Roboharju: kohta jo kisataan

Kilpailuviikko tarkoittaa luonnollisesti sitä, että kerholaisten keskuudessa jännitys kohoaa. Varsinkin ensikertalaiset ovat selvästi jo innostuneen jännittyneitä tulevista kisapäivistä. Erityisen mukavaa on myös päästä tapaamaan muualta Suomesta kilpailuihin osallistuvia nuoria.

Vex IQ -kilpailuhaasteessa pärjäämisessä korostuu tänäkin vuonna yhteistyön tekeminen. Niinpä osa valmistautumista on myös oman koulun joukkueiden kanssa harjoitteleminen ja yhteisen pelistrategian luominen. Kaikki joukkueethan eivät turnauksessa pelaa yhdessä, mutta mikäli arvonnassa kaksi koulumme joukkuetta päätyy samaan aikaan peliareenalle, saavat joukkueet selkeää etua siitä, että tilannetta on jo ennalta harjoiteltu.

Kotijoukotkin ovat alkaneet pikku hiljaa heräillä lähestyvään kisatapahtumaan. Monet oppilaat ovat kertoneet vanhempien ja muiden lähipiiriin kuuluvien tulevan paikan päälle seuraamaan kisoja. Nyt on varmistunut myös tärkeimpien kilpailutapahtumien striimaus reaaliajassa nettiin!! Kilpailuja voi siis seurata torstaina 11.1. klo 10.30-17 ja perjantaina 12.1. Roboedu-yhdistyksen FB sivun kautta. Linkki sivuille löytyy keskiviikosta alkaen osoitteesta www.roboedu.fi. (klikkaa alla olevaa kuvaa)

Joukkueidemme kilpailunumerot ovat:

31113A Team Orange Harjunrinteen koulu Riihimaki, Finland
31113B The Three Musketeers Harjunrinteen koulu Riihimaki, Finland
31113C TeAm PoWeR oF rObOtIcS Harjunrinteen koulu Riihimaki, Finland
31113D Neon Lights Harjunrinteen koulu Riihimaki, Finland
31113E Aer Robotics Harjunrinteen koulu Riihimaki, Finland
31113F Magic Wix Harjunrinteen koulu Riihimaki, Finland

#ROBOHARJU: Harjunrinteen koulun robottikerhossa opiskellaan VEX IQ robotiikan kehitysalustan avulla robotiikkaa, teknistä rakentelua ja ohjelmointia. Riihimäellä järjestetään toiset viralliset VEX IQ Suomenmestaruuskilpailut 11.-12.2018.