Kaupunginjohtaja: Loistava henki päällä

– Tervetuloa jälleen nettipäiväkirjan pariin. Tämän viikon isoimpana asian oli, että maanantaina uusi kaupunginvaltuusto käynnisti työnsä ja valitsi uudet jäsenet toimielimiin. Tällä viikolla kokoontui myös uusi kaupunginhallitus ensimmäisen kerran.
– Meillä on loistava eteenpäin katsova henki päällä. Tämä ja uusi strategia mahdollistavat, että kaupunki kehittyy suunnitellulla tavalla.
– Riihimäellä tapahtuu paljon kesän aikana. Omat toimintomme ovat heinäkuussa osin kiinni. Itse lomailen vasta elokuussa. Heinäkuussa keskusten mahdollisimman monen esimiehen kanssa.
– Kesällä haarukoimme tulevaisuuden näkymiä muun muassa maakunnan valmistelujen suhteen. Nyt täytyy katsoa riittävän kauas ja rohkeasti. On kiistaton tosi seikka, että Riihimäki on osa metropolialuetta.
– Hyvää viikonloppua! Palataan asian taas ensi viikolla.

Kaupunginjohtajan videot