Kaupunginjohtaja: Talouden murheita

– Tervehdys nettipäiväkirjan katselijoille. Alkuviikolla tutustuimme seudun kansanedustajien kanssa Lopen ampumaurheilukeskuksen suunnitelmiin ja Räyskälän ilmailukeskuksen kehitysnäkymiin. Nämä ovat seudun kannalta tärkeitä kohteita.
– Osavuosikatsauksen mukaan kaupungin taloudellinen tilanne on heikompi kuin on arvioitu. Joudumme tiukentamaan loppuvuonna linjaa. Helppoja keinoja ei ole, mutta toimenpiteet on aloitettu.
– Uusi johtamisjärjestelmä astuu voimaan 1.6. Tähän sisältyy paljon odotuksia, mutta työ pitkä ja kestää, ennen kuin toimintatavat ja kulttuuri muuttuvat. Kaupunginhallitus käsittelee kaupungin uutta strategiaa maanantaina ja 29.5. kaupunginvaltuusto vahvistaa sen.
– Vaikka on talouden murheita, tulevaisuutteen on näköaloja. Helppoa työ ei ole, joten kaikkien ajatuksia ja ideoita tarvitaan.
– Oikein hyvää viikonloppua ja nähdään Riihimäki Rallissa ja Cocksin pelissä!

Kaupunginjohtajan videot